logo
19/04
18/04
17/04
2 ...

На Дрогобиччині судитимуть наркоділка – йому світить 8 років

28-07-2021 12:594057

На Дрогобиччині судитимуть наркоділка – йому світить 8 років
Фото: pravda.com.ua

Як встановили правоохоронці, неодноразово судимий 53-річний мешканець Дрогобича незаконно збував наркотичні засоби на території міста.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Під час досудового розслідування слідчі Дрогобицького районного відділу поліції встановили, що зловмисник розповсюджував наркотичний засіб «бупренорфін».

У ході санкціонованих обшуків, проведених за місцем проживання зловмисника, поліцейські виявили та вилучили полімерні пакети із зіп-защіпками, паперові згортки з порошкоподібною речовиною жовтого та зеленого  кольорів,  скляні пробірки з розведеною порошкоподібною речовиною білого кольору, пластикові пляшки з нашаруванням смол, електронні ваги та інші речові докази.

Усе вилучене скеровано на експертне дослідження.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Дрогобицької окружної прокуратури, повідомили наркозбувачу про підозру у вчиненні  правопорушення, передбаченого ч.1 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Досудове розслідування триває.

Leopolis.news