logo
19/04
17/04
16/04
15/04
12/04
11/04
2 ...

Влада у партії «Голос» повністю узурпована – львівський осередок

29-07-2021 15:164181

Влада у партії «Голос» повністю узурпована – львівський осередок

Львівський осередок партії «Голос» виступив із заявою щодо ситуації у партії.

 

Як зазначили у львівському осередку, на з’їзді була реальна можливість вирішити критичні питання «Голосу», але «нашу думку не врахували».

«Мова не лише про львівський осередок, а й про тих членів партії, які чітко висловилися за необхідність змін в організації. Частину партійців з Львівщини взагалі не допустили до з’їзду. Ми неодноразово заявляли про те, що партію потрібно повністю перезавантажити і без оновлення керівництва це неможливо.

Попри те, що Кіра Рудик не отримала одностайну підтримку делегатів, вона залишається головою партії. Нова політрада підконтрольна партійному керівництву і те, що у ній більше немає представників Львівщини Ростислава Добоша та Черкащини Віктора Євпака – яскраво свідчить про те, що влада в партії повністю узурпована. І навіть голосування за відкликання Віктора Євпака, яке відбулося в комуністичних традиціях за помахом руки голови партії – свідчить про недемократичність процесів», – йдеться у заяві.

Як зазначається, представники львівського осередку «Голосу», які були присутні на з'їзді, прийняли рішення залишити з'їзд через його не демократичність.

«Подальша присутність на з'їзді - це легітимізація фарсу», – наголосили у завяві.

Як повідомляли, напередодні з'їзду кілька депутатів ВРУ з «Голосу» ухвалили рішення вийти з партії.

Натомість сьогодні делегати з'їзду  висловили підтримку Кірі Рудик.

Leopolis.news