logo
23/04
22/04
19/04
18/04
17/04
16/04
2 ...

В Україні випустили документальний аудіосеріал про торгівлю людьми

29-07-2021 20:525336

В Україні випустили документальний аудіосеріал про торгівлю людьми

Сьогодні, 29 липня, напередодні Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми відбулась презентація документального аудіосеріалу «Зі мною це не станеться».

Проєкт застерігатиме та попереджатиме українців про проблему сучасного рабства, випадки якого продовжують стрімко зростати в Україні та світі, інформують автори.

За даними Міжнародної організації міграції, понад 260 тисяч українців стали жертвами торгівлі людьми, починаючи з 1991 року, — це лише ті, хто повідомив про це офіційно державним органам. 

Аудіосеріал «Зі мною це не станеться» розповідає реальні історії українців, які перебували у трудовому або сексуальному рабстві, під тиском та погрозами розповсюджували наркотики, займалися контрабандою і були залучені до перевезення нелегальних мігрантів. До створення аудіосеріалу команда проєкту залучила фахівців із правоохоронних органів та громадських організацій, які протидіють торгівлі людьми. 

Проєкт створений за ініціативи Міністерства внутрішніх справ, Міністерства цифрової трансформації та Національної поліції України, а також за підтримки Канадсько-українського проєкту розвитку поліції (CUPDP). Над виробництвом працювала команда MEGOGO Audio у співпраці з журналістами видання «Заборона».

Послухати аудіосеріал, а також інші аудіопроєкти можна абсолютно безкоштовно у мобільному додатку MEGOGO у розділі «Аудіо» на смартфонах на базі iOS та Android та в автомобілях з аудіосистемою Android Auto та Apple CarPlay.