logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
2 ...

На Львівщині поліцейські спіймали зловмисника, що украв автомобіль (ФОТО)

30-07-2021 17:363885

На Львівщині поліцейські спіймали зловмисника, що украв автомобіль (ФОТО)
Фото: ВК поліції Львівської області

29 липня, близько 22.00, до поліції звернувся 29-річний мешканець одного з сіл Львівського району, який повідомив, що невідома особа незаконно заволоділа його автомобілем «Ford Sierra», який був припаркований на узбіччі проїжджої частини.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Орієнтування на транспортний засіб були надіслані у всі територіальні підрозділи поліції Львівщини. Близько опівночі викрадений автомобіль був виявлений на автодорозі «Львів-Тернопіль» поблизу міста Золочів.

Під час перевірки несення служби заступник начальника відділу реагування патрульної поліції Золочівського районного відділу поліції старший лейтенант поліції Ігор Андрущак помітив автомобіль, який підпадав під орієнтування, та почав його переслідування.

Невдовзі транспортний засіб був зупинений, а 22-річного мешканця Тернопільської області, причетного до незаконного заволодіння, затримано у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк

Досудове розслідування триває.

Leopolis.news