logo
25/04
24/04
23/04
2 ...

Львівська міськрада опублікувала перелік ділянок, де можна торгувати баштанними

02-08-2021 14:27618

Львівська міськрада опублікувала перелік ділянок, де можна торгувати баштанними
Фото: dtv.dn.ua

Завершився аукціон на визначення орендаря конструктивних елементів благоустрою для сезонної торгівлі баштанними культурами. За результатами аукціонів, торгівля відбуватиметься на 16 локаціях, загальна сума орендної плати, що додатково надійде до міського бюджету в результаті проведених торгів становитиме біля 100 тис. грн

 

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

«Наш департамент оголосив в електронній торговій системі Prozorro.Продажі, 21 аукціон на визначення орендаря конструктивних елементів благоустрою для сезонної торгівлі баштанними культурами.

За результатами аукціонів, 16 аукціонів отримали переможців та 5 аукціонів не відбулись у зв’язку із відсутністю пропозицій. Не було пропозицій по трьох адресах у Личаківському районі і двох у Сихівському.

Загальна сума орендної плати, що додатково надійде до міського бюджету в результаті проведених торгів становитиме біля 100 тис. грн», - повідомили у департаменті економічного розвитку.

Нагадаємо, 28 травня, на засіданні виконавчого комітету прийняли рішення «Про проведення аукціону на визначення орендаря конструктивних елементів благоустрою для сезонної торгівлі баштанними культурами».

Торгівля баштанними культурами відбуватиметься до 1 жовтня на конкурентних засадах та у місцях, визначених районними адміністраціями.

Детальніше про місця продажу баштанних тут.

Leopolis.news