logo
28/03
27/03
26/03
2 ...

Візит Разумкова до зони ООС скасували через рішення головнокомандувача ЗСУ

03-08-2021 13:213507

Візит Разумкова до зони ООС скасували через рішення головнокомандувача ЗСУ
Фото: Донецька ОДА

Візит Голови Верховної Ради України Дмитра Разумкова до зони проведення Операції об’єднаних сил, запланований на 3 серпня, скасували.

 

Як інформує прес-служба Апарату Верховної Ради України, пізно ввечері, напередодні відрядження, Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний повідомив щодо тимчасової заборони відвідування посадовими особами зони проведення Операції об’єднаних сил.

Як зазначається, основною метою відрядження Голови Верховної Ради мало стати ознайомлення із поточною безпековою та оперативною ситуацією в районі проведення ООС, а також спілкування із місцевими жителями та військовослужбовцями української армії. 

Як інформує пресцентр ООС, Головнокомандувачм Збройних Сил України генерал-майор Валерій Залужний ухвалив рішення про тимчасову заборону (до 10 днів) відвідування району проведення операції Об’єднаних сил посадовими особами та парламентарями у зв’язку з процесом прийому-передачі посади Командувача ООС.  

«Цей процес має відбутися у спокійній робочій обстановці для забезпечення безперебійного виконання завдань з оборони держави», – зазначив генерал-майор Валерій Залужний. 

Він також висловив сподівання на розуміння політиків та посадовців щодо цього питання. 

Leopolis.news