Іван Собко: У 63-х громадах Львівщини виконали планові показники дохідної частини

https://leopolis.news/post/47158/ivan-sobko-u-63-h-gromadah-lvivshchyny-vykonaly-planovi-pokaznyky-dohidno-chastyny

03/08/2021

Про це повідомив заступник голови Львівської ОДА Іван Собко, інформує пресслужба ЛОДА.

«Так, із 73 громад план семи місяців виконали у 63-х. Якщо взяти до уваги підсумки півріччя, то планові завдання по бюджету виконали 62 громади. Зауважу, що у Великомостівській та Бібрській громадах виконали план лише завдяки нерівномірному помісячному розпису, адже рівень виконання річних планових завдань є недостатнім.

Не забезпечили виконання плану надходжень податків в 10 громадах - Рудківській, Белзькій, Добросинсько-Магерівській, Добротвірській, Козівській, Львівській, Моршинській, Перемишлянській, Самбірській і Яворівській, при чому у частини з них така тенденція спостерігається і за підсумками першого півріччя 2021 року. Тож наголошуємо керівникам громад на необхідності активізувати роботу щодо забезпечення додаткових надходжень до бюджетів», - додав Іван Собко.

Нагадаємо, план надходження податків до загального фонду бюджету області за сім місяців цього року перевиконали на 159 млн грн або 1,4 % (надійшло 11,3 млрд грн). Порівняно з відповідним періодом торік надходження зросли на 2 млрд грн або на 21,9 %. Детальніше – за посиланням. 

Leopolis.news