logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
21/03
20/03
2 ...

Сьогодні «Карпати» стартують в Кубку України

04-08-2021 13:435396

Сьогодні «Карпати» стартують в Кубку України
Фото: fckarpaty.org.ua

У середу, 4 серпня, львівські «Карпати» стартують у розіграші Кубка України. Вхід на цей матч буде безкоштовним.

Про це повідомляє офіційний сайт львівського клубу.

Турнір розпочнеться з першого попереднього етапу, участь у якому візьмуть і «зелено-білі». Опонентом команди Андрія Тлумака стане АФСК «Київ», учасник групи «А» Другої ліги, де також виступають «Карпати».

Цьогоріч клуб зі столиці отримав професійний статус і дебютує у турнірі серед професіоналів. АФСК «Київ» було засновано у 2017 році. Перед початком сезону команду очолив В’ячеслав Нівінський, який є рекордсменом за кількістю проведених поєдинків у складі київської «Оболоні». Крім того, цей наставник протягом багатьох років входив у тренерські штаби Сергія Ковальця.

Найбільш віковим гравцем команди є 29-річний півзахисник Микола Вечурко, який має досвід виступів у Прем’єр-лізі . Також у складі киян виступає вихованець львівського футболу та колишній футболіст «Карпат» Богдан Куртяк. Кілька матчів у елітному дивізіоні свого часу провів і Семен Ключик, який грав за запорізький «Металург» та одеський «Чорноморець».

Прем’єрний сезон серед професіоналів кияни розпочали протистоянням з черкаським «Дніпром» (1:1). У наступному турі АФСК «Київ» знову гостював у Черкасах, втім цього разу поступився «ЛНЗ» (0:4). Цікаво, що свій наступний домашній поєдинок у рамках Другої ліги «Карпати» також проведуть проти АФСК «Київ» (базова дата – 14 серпня).

«Леви» розпочали сезон з впевненої перемоги над іншою столичною командою «Рубіконом». Завдяки дублю Олександра Дударенка та голу Євгена Будніка підопічні Андрія Тлумака святкували перемогу з рахунком 3:0.

Кубок України. Перший попередній етап

«Карпати» (Львів) – АФСК «Київ»

4 серпня. Початок – 18:00. Львів. Стадіон «Україна»

Арбітр – Максим Фірсов (Рівне)

Асистенти арбітра: Артем Переверзєв (Кропивницький) і Богдан Морозюк (Івано-Франківськ)

Четвертий арбітр – Олександр Кальонов (Івано-Франківськ)

Спостерігач арбітражу – Олександр Троцюк (Луцьк)

Трансляція: YouTube-канал «4 каналу».

Leopolis.news