logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
21/03
20/03
2 ...

Cтрийський стадіон «Сокіл» після ремонту зможе приймати 3 тисячі глядачів (ФОТО)

04-08-2021 13:545023

Cтрийський стадіон «Сокіл» після ремонту зможе приймати 3 тисячі глядачів (ФОТО)

У Стрию розпочалась реконструкція стадіону «Сокіл», після якої арена зможе приймати три тисячі глядачів.

Про це інформує пресслужба ОДА.

Із ходом робіт сьогодні у межах робочого візиту на Стрийщину сьогодні ознайомився голова Львівської ОДА Максим Козицький.

«Спортивна інфраструктура – це основа для розвитку масового спорту. Нещодавно ми завершили стадіон у Самборі, на фінальному етапі стадіон Буської дитячо-юнацької спортивної школи. Цього року розпочинаємо Сокаль, Мостиська, Стрий. Це такі об‘єкти, які служитимуть громадам не одне десятиліття. Важливо, аби роботи виконувались якісно та своєчасно», – зазначає Максим Козицький.

У межах проєкту запланована реконструкція адміністративного будинку стадіону з підведенням інженерних мереж, облаштування трибун, футбольного поля з системою поливу, бігових доріжок, проведення благоустрою території. Цьогоріч на роботи на об‘єкті скерували 7 мільйонів з обласного бюджету та 5 мільйонів з місцевого.

Стадіон «Сокіл» у Стрию – один з об‘єктів, реконструкція яких відбувається у межах Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту, яку реалізовує управління молоді та спорту Львівської ОДА. Усього у межах програми запланована реконструкція трьох стадіонів та спорудження 13 майданчиків.

Leopolis.news