logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
21/03
20/03
2 ...

«Карпати» перемогли «Київ» та вийшли в наступний раунд Кубка України

04-08-2021 20:025934

«Карпати» перемогли «Київ» та вийшли в наступний раунд Кубка України
Фото: fckarpaty.org.ua

Сьогодні, 4 серпня, у Львові, на стадіоні «Україна» відбувся поєдинок у рамках першого раунду Кубка України, в якому львівські «Карпати» приймали АФСК «Київ». Матч завершився перемогою львів’ян з рахунком 3:0.

Про це повідомляє офіційний сайт львівського клубу.

Вже на 4-ій хвилині карпатівці заробили право на перший кутовий у цьому матчі, однак вдало його реалізувати львів’янам не вдалося. Після цього було ще декілька «корнерів», які теж успіхом не увінчалися. Згодом хорошу нагоду мав Ігор Богач, але його удар заблокували захисники київської команди.

На 14-ій хвилині гості виконували штрафний удар. М’яч летів у площину воріт «Карпат», проте Євген Буднік врятував команду, вибивши «шкіряного» головою з штрафного майданчику.

У середині першого тайму карпатівці виконували два штрафних удари, але ні Кожанов, ні Буднік у площину воріт не потрапили. Згодом черговий момент виник у Будніка. Він пробивав з-за меж штрафного майданчика, натомість воротар киян парирував його постріл. Після цього Амбросій Чачуа завдавав удару з метрів 35-ти – вище воріт.

Карпатівці продовжували натиск на ворота суперника, але забити гол у першій половині зустрічі підопічним Андрія Тлумака так і не вдалося.

На першій хвилині другого тайму «Карпати» могли відкрити рахунок у нашому матчі, але Олександр Дударенко після класної передачі Андрія Ткачука пробив повз ворота. Львів’яни надалі створювали небезпеку біля воріт київської команди, але ніяк не могли забити.

На 66-ій хвилині гри Чачуа мав стовідсоткову нагоду для того, щоб відзначитися, однак спочатку воротар врятував АФСК «Київ», а після цього на добиванні восьмий номер «Карпат» не влучив у ворота суперника.

На 78-ій хвилині «леви» відкрили рахунок. Кожанов виконав ідеальну подачу з кутового, а Денис Галенков, який з’явився на полі у другому таймі не залишив жодних шансів голкіперу киян і вдало пробив головою – 1:0. На 85-ій хвилині матчу «зелено-білі» подвоїли свою перевагу. Олександр Єрмаченко віддав класний пас Чачуа, який елегантно п’ятою перевів м’яч у сітку воріт гостей – 2:0. На 90-ій хвилині Єрмаченко зробив рахунок 3:0. Воротар київської команди невдало вийшов з воріт і наш десятий номер забивав уже в порожні ворота.

Отож, львівські «Карпати» перемагають і виходять у наступний етап Кубка України. Жеребкування другого попереднього етапу розіграшу Кубка України сезону 2021/2022 відбудеться у п’ятницю, 6-го серпня. Початок о 10:00. Базовий день проведення матчів другого етапу Кубка України сезону 2021/2022 – 18 серпня 2021-го року.

Leopolis.news