logo
26/04
25/04
24/04
23/04
22/04
2 ...

Сьогодні – День працівників ветеринарної медицини

13-08-2023 12:156503

Сьогодні – День працівників ветеринарної медицини
Фото: telegra.ph

Сьогодні в Україні відзначають День працівників ветеринарної медицини – професійне свято України, яке відзначається щорічно у другу неділю серпня.

Свято встановлено в Україні «…відзначаючи вагомий внесок працівників ветеринарної медицини у забезпечення ветеринарного та епізоотичного благополуччя, ветеринарно-санітарної безпеки продуктів тваринництва і охорони довкілля та підтримуючи ініціативу Міністерства аграрної політики України…» згідно з Указом Президента України «Про День працівників ветеринарної медицини» від 1 листопада 2001 року № 1035/2001.

Ректор Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Ґжицького Володимира Стибеля привітав працівників та студентів:

«Шановні викладачі, аспіранти, співробітники та студенти факультету ветеринарної медицини!

Сердечно вітаю Вас з професійним святом – Днем працівників ветеринарної медицини! 

Ваша професія є однією з найгуманніших та найблагородніших, адже обирають її за покликом серця. Вона вимагає любові і співчуття до тварин, швидкого прийняття рішень у нестандартних ситуаціях, емоційної стійкості, спостережливості, сміливості, витривалості і особистої відповідальності. Від результатів роботи ветеринарних працівників залежить не лише життя та здоров’я домашніх улюбленців, а й безпека продуктів тваринництва і охорони довкілля. 

Дякую професорсько-викладацькому складу факультету ветеринарної медицини за Вашу щоденну клопітку працю! 

Хай усе добро, зроблене Вами, повернеться до Вас сторицею!». 

Бажаю Вам і Вашим рідним прихильності долі, міцного здоров’я, щастя, миру, спокою і процвітання, затишку в домівках та злагоди у родинах!Leopolis.news