Влада Єгипту введе мінімальні ціни на розміщення в готелях

https://leopolis.news/post/47617/-vlada-egyptu-vvede-minimalni-ciny-na-rozmishchennya-v-gotelyah-

11/08/2021

Про це заявив міністр туризму країни Халед аль-Анані, передає finance.ua.

За його словами, це допоможе залучити в країну якнайбільше іноземних туристів і допоможе гарантувати високий рівень обслуговування гостей.

«Це дозволить побороти нелегальну конкуренцію між готельєрами, які знижують ціни і надають туристам недостатньо хороший сервіс», — пояснив Халед аль-Анані.

Глава Мінтуризму Єгипту додав, що уряд розвиває низку програм, спрямованих на відновлення сектора туризму.

Так, серед інших заходів, влада країни знизила ціни на обслуговування літаків в аеропорту на 20−50% і зробила знижки на авіапаливо, які будуть діяти до квітня 2022 року.

Також влада планує запустити внутрішні авіарейси між курортами Хургада і Шарм-ель-Шейх і популярними туристичними визначними пам’ятками Єгипту — Луксором, Абу-Сімбелом і Асуаном. За словами міністра, авіаквиток в обидві сторони коштуватиме 99 доларів.

Раніше уряд Єгипту оновив правила доступу туристів на територію країни. Тепер робити ПЛР-тест не обов’язково, якщо мандрівники мають свідоцтво про вакцинацію проти COVID-19. При цьому мають бути виконані наступні умови:

  • сертифікат має бути виданий лабораторією, акредитованою в країні видачі документа;
  • містить QR-код без жодних виправлень, змін, додавань;
  • минуло 14 днів з моменту введення другої дози Pfizer / Moderna / AstraZeneca / Sinopharm / Sinovac / Sputnik;
  • минуло 14 днів з введення препарату Johnson&Johnson;
  • вакцина має бути зі списку, затвердженого ВООЗ;
  • для тих пасажирів, що ще не пройшли вакцинацію правила залишаються незмінними: для туристів віком від 6 років обов’язковою умовою потрапляння в країну є наявність негативного результату ПЛР-тесту, зробленого не більше ніж за 72 години до прибуття.

Leopolis.news