logo
02/05
01/05
30/04
29/04
28/04
27/04
2 ...

Ярослава Магучіх запевнила, що фото з російською спортсменкою не є її політичною позицією

12-08-2021 13:326422

Ярослава Магучіх запевнила, що фото з російською спортсменкою не є її політичною позицією

Українська спортсменка, бронзова призерка Олімпіади-2020 Ярослава Магучіх заявила, що фотографія на Іграх у Токіо з російською спортсменкою Марією Ласіцкене не несе її політичної позиції.

 

Про це легкоатлетка заявила по прибуттю в аеропорт “Бориспіль” у коментарі журналістам, передає УНН.

«Насамперед, після змагань, ми всі традиційно привітали одна одну. І в цьому не було ніякої моєї політичної позиції. Є свобода думки, тому я дякую всім людям, які мене підтримували та розуміють мене. І хочу подякувати людям, які мене критикують. Тому що це такий для мене досвід, і це робить мене сильнішою», – заявила Магучіх.

Висловлюючи свою позицію щодо військового конфлікту України та Російської Федерації, українка наголосила, що не заперечує війну.

«Ми просто привіталися за олімпійськими традиціями. І я дуже шаную воїнів, які змагаються за те, щоб ми змогли виступати на міжнародній арені», – наголосила спортсменка.

Нагадаємо, українська легкоатлетка Ярослава Магучіх завоювала бронзову нагороду в стрибках у висоту на Олімпійських іграх − 2020 у Токіо, подолавши висоту у 2 метри.

«Золото» отримала представниця ОКР Марія Ласіцкене з результатом у 2,04 метра. А «срібло» — у Ніколи Макдермотт з Австралії — 2,02 метра.

Після цього нашу легкоатлетку сфотографували з російською спортсменкою Марією Ласіцкене. Це викликало хвилю обурення у мережах. А Міністерство оборони пообіцяло провести розмову з Ярославою.

Leopolis.news