На Львівщині відбувається чемпіонат Сухопутних військ зі швидкісної та прикладної стрільби

https://leopolis.news/post/48877/na-lvivshchyni-vidbuvaetsya-chempionat-suhoputnyh-viysk-zi-shvydkisno-ta-prykladno-strilby

02/09/2021

 

Про це повідомила пресслужба Національної академії сухопутних військ.

Як розповів головний суддя змагань – начальник кафедри фізичного виховання, спеціальної фізичної підготовки і спорту Національної академії полковник Сергій Романчук, участь у чемпіонаті бере 22 команди.

– Є три групи. Перша –  це оперативні командування та Навчальні центри. Друга – вищі військові навчальні заклади і третя – частини безпосереднього підпорядкування. Загалом участь у змаганнях беруть більше  ніж 200 осіб. Залучається рядовий, сержантський та офіцерський склад, – додав полковник Сергій Романчук.

Змагання відбуваються під загальним керівництвом начальника відділу фізичної підготовки Управління підготовки у ВВНЗ та НЦ Командування підготовки КСВ ЗСУ полковника Владислава Суспо.

Найкращі стрільці будуть нагороджені медалями та грамотами. А вже завтра на військовому полігоні розпочнеться чемпіонат Сухопутних військ ЗС України з воєнізованого кросу на 3 кілометри зі стрільбою та метанням гранати.

Leopolis.news