logo
22/04
19/04
18/04
17/04
16/04
2 ...

На Львівщині триває прийом заявок на участь у дитячому конкурсі «Дивосвіт-2021»

14-09-2021 19:326817

На Львівщині триває прийом заявок на участь у дитячому конкурсі «Дивосвіт-2021»
Фото: ЛОДА

Мистецьке об’єднання «Арт-кластер» запрошує дітей Львівщини взяти участь у конкурсі-фестивалі «Дивосвіт-2021», який проводять у трьох напрямках: вокальне та інструментальне мистецтво; образотворче мистецтво; поетичне мистецтво. Заявки приймають до 1 жовтня.

Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

Конкурс включає два етапи: перший етап - прийом заявок онлайн за встановленим зразком (завантажити тут). Заповнені заяви та матеріали виступу необхідно надіслати на електронну адресу: margopuhachenko@gmail.com 

Другий етап, 10 жовтня: у медіатеці «Мультиплекс» (вул. Симоненка, 10, м. Львів) відбудеться дитяча виставка, а у Центрі просвіти с. Сокільники -  нагородження та виступи переможців, вручення подарунків (смаколиків, канцелярії, книжок). Роботи фіналістів опублікують у виданні «Вечірня Казка» та транслюватимуть на Львівському радіо.

«Кожна дитина особлива, варта уваги любові і захисту, тому у час пандемії, коли більшість культурних проектів скасовано, коли діти ще більше відрізані від можливостей показати і заявити про себе, а особливо люди з інвалідністю, ми вважаємо, що треба провести  міський конкурс-фестиваль “Дивосвіт”. Ми хочемо зробити добру справу для талановитих дітей, які потребують особливого захисту», - зазначають організатори проєкту.

На конкурс можна подавати номери: читання віршів, малюнки, вокальні номери (соло, дуету, хору тощо), виконання музичних творів та ін. Про вимоги до виступів – за посиланням.

Контактна особа – Маргарита Пугаченко (тел. 0684797853).

Leopolis.news