logo
28/03
27/03
26/03
25/03
24/03
23/03
2 ...

20 шкіл Львівщини отримають 40 млн грн у межах проєкту «Спроможна школа для кращих результатів»

14-09-2021 17:216356

20 шкіл Львівщини отримають 40 млн грн у межах проєкту «Спроможна школа для кращих результатів»
Фото: radiosvoboda.org

Комісія з розгляду проєктів Міністерства освіти і науки України визначила перелік шкіл, які отримають фінансування у межах Урядової програми «Спроможна школа для кращих результатів».

Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

«Львівщина цьогоріч отримає субвенцію з державного бюджету 40 млн грн. Це вдвічі більше порівняно з минулим роком. Зокрема, фінансування спрямують 20-ти школам із 17 територіальних громад: Городоцької, Давидівської, Дрогобицької, Зимноводівської, Золочівської, Львівської, Новояричівської, Самбірської, Старосамбірської, Стрілківської, Стрийської, Судовишнянської, Івано-Франківської, Солонківської, Великолюбінської та Пустомитівської», - розповів заступник голови Львівської облдержадміністрації Іван Собко.

«На фінансування проєктів претендували опорні школи та інші школи, у яких здобувають освіту не менше 350 учнів. Засновники шкіл подавали проєктні заявки до облдержадміністрацій. ОДА формує перелік всіх проєктів із зазначенням пріоритетних і подає в Міносвіти, де відповідна комісія затверджує проєкти до фінансування», - зазначив заступник голови Львівської ОДА.

Програма «Спроможна школа для кращих результатів» передбачає фінансову підтримку закладам освіти на проведення реконструкції та капітального ремонту будівель, споруд закладів загальної середньої освіти для формування нового простору, безпечного та інклюзивного (безбар’єрного) освітнього середовища.

З переліком шкіл можна ознайомитися тут.

Leopolis.news