logo
29/03
28/03
27/03
26/03
25/03
2 ...

На Львівщині раніше судимий чоловік проникав у чужі будинки, щоб поїсти і поспати

15-09-2021 13:425964

На Львівщині раніше судимий чоловік проникав у чужі будинки, щоб поїсти і поспати
Фото: ілюстративне

Мешканець Жидачівського району кілька днів проникав у чужі будинки на Дрогобиччині, нічого там не викрадав, а лише їв та ночував. За чотири дні Тарасу Чуйку вдалося змінили три помешкання. В останній раз чоловікові не пощастило: раптово повернулася власниця будинку. За проникнення у чужі помешкання чоловіка засудили до року обмеження волі.

Як пише ZAXID.NET, Дрогобицький міськрайонний суд розглянув справу Тараса Чуйка 7 вересня 2021 року. Чоловіка звинуватили в умисному проникненні до житла.

У ході слідства вдалося довести, що Тарас Чуйко мінімум три рази проникав у чужі будинки, щоб поїсти та поспати. При цьому він не обкрадав ці будинки. Зокрема, вперше він розбив вікно і заліз у чужий будинок 15 липня минулого року. Тарас Чуйко лише переночував у помешканні і рано зранку покинув його.

Уже 17 липня чоловік знайшов ще один будинок, в якому не було господарів. Він знову розбив вікно і таким чином опинився в середині. Уже наступного ранку Тарас Чуйко покинув і це помешкання.

Наступного дня, 18 липня, Тарас Чуйко проникнув у третій будинок та переночував там. Він вирішив залишитись у будинку надовше, однак в обід наступного дня додому повернулась власниця, яка виявили незнайомця і викликала поліцію.

Тарас Чуйко визнав свою провину і заявив про щире каяття. Але оскільки він уже був раніше судимим, то суддя Марія Грицай вирішила, що чоловікові необхідно призначити покарання у вигляді обмеження волі.

Таким чином суд обмежив Тараса Чуйка волі рівно на рік, його відправлять на виправні роботи в один із спеціальних центрів для злочинців. Цей вирок суду ще не набрав законної сили, бо не минуло 30 днів на подачу апеляції.

Leopolis.news