logo
05/05
2 ...

На безкоштовний концерт гурту «Океан Ельзи» у Львові пускатимуть тільки вакцинованих або з негативним ПЛР-тестом

17-09-2021 14:05877

На безкоштовний концерт  гурту «Океан Ельзи» у Львові пускатимуть тільки вакцинованих або з негативним ПЛР-тестом
Фото: Karabas live

З нагоди 360-річчя Львівського національного університету ім. І. Франка гурт «Океан Ельзи» дасть безкоштовний концерт. Музиканти виступлять на спеціальній сцені перед головним корпусом університету вже у цю суботу, 18 вересня. Заради дотримання правил епідемічної безпеки, відвідувачів концерту просять дотримуватись певних вимог. Також через виступ будуть деякі зміни в русі транспорту, відтак, у мешканців Львова просять вибачення за тимчасові незручності.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Територія перед університетом є обмеженою, тому на неї зможе потрапити обмежена кількість слухачів. На територію пропускатимуть осіб, які зможуть показати сертифікат про вакцинацію (паперовий чи електронний) або негативний результат ПЛР-тесту чи експрес-тесту, зроблений максимум за 72 години до концерту, чи довідку про отримання 1-ї дози вакцини від  COVID-19. 

Також львів’ян і гостей міста просять дотримуватись маскового режиму впродовж всього заходу. Приносити із собою алкоголь на територію - заборонено!

«Друзі, безумовно, одним з найважливіших пріоритетів для нас завжди була, є і буде безпека наших глядачів на концертах. Всі ми ось вже понад півтора роки живемо в умовах і обмеженнях через коронавірус, і дотримання заходів безпеки є важливими. Зважаючи на ріст захворюваності, ми маємо дотримуватись виконання карантинних вимог»,  – зазначають організатори концерту.

Додамо, що потрапити на територію концерт можна буде через 8 різних пунктів пропуску, які почнуть працювати із 18:00 год (початок самого концерту о 20:00 год).

Leopolis.news