Медичний центр Святої Параскеви відкриває у Львові нову філію

https://leopolis.news/post/49762/medychnyy-centr-svyato-paraskevy-vidkryvae-u-lvovi-novu-filiyu

17/09/2021

Медичний центр надає медичну допомогу за принципом «одні двері» – у межах однієї установи, щоб обстеження різних фахівців займало обмаль часу та зусиль пацієнта. 

Медичний центр Святої Параскеви відкрито 15 грудня 2010 року. Окрім клініко-діагностичного центру на вул. Заводській, 7, у Львові вже працює три філії у форматі «Параскева поруч»: на вул. Кульпарківській, 135, на проспекті Червоної Калини, 64 і на вул. Тернопільській 21Б, ще одна філія працює у м.Києві.

Фахівці медичного центру використовують сучасні методи комунікації з пацієнтами. Зокрема, на своєму YouTube-каналі можна ознайомитись з цікавими проєктами: Школа здоров’я для тих, хто планує або чекає поповнення в сім’,ї Школа відповідального батьківства, вагітність, Здоров’я дитини, Поради кардіолога, Поради хірурга, Поради мамолога

У жовтні 2020 року Медичний центр Святої Параскеви розпочав у Львові масштабне будівництво госпіталю на вул.Смаль-Стоцького, у якому можна буде стаціонарну та хірургічну допомогу. Відкриття госпіталю заплановано на кінець 2022 року. 

Марічка МУХА, для Leopolis.news