Комітет з нацбезпеки підтримав законопроєкт Зеленського про олігархів

https://leopolis.news/post/49790/komitet-z-nacbezpeky-pidtrymav-zakonoproekt-zelenskogo-pro-oligarhiv-

17/09/2021

Про це інформує пресслужба ВРУ. 

Проектом Закону №5599 передбачається створити Реєстр осіб, які мають значну економічну або політичну вагу в суспільному житті (олігархів), визначити порядок включення осіб до Реєстру та наслідків такого включення, запровадити декларування публічними службовцями контактів з особами, включеними до зазначеного Реєстру.

Відповідні зміни пропонується внести до законів України «Про Раду національної безпеки і оборони України», «Про Кабінет Міністрів України», «Про центральні органи виконавчої влади», «Про Національне антикорупційне бюро України», «Про запобігання корупції», «Про прокуратуру», «Про приватизацію державного і комунального майна», «Про політичні партії в Україні».

За результатами розгляду народні депутати ухвалили рішення за результатами розгляду у другому читанні прийняти законопроект у другому читанні та в цілому у запропонованій Комітетом редакції.

Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний поінформував членів Комітету про напрямки діяльності та поточну ситуацію на лінії розмежування.
 
Leopolis.news