logo
23/04
22/04
2 ...

У вишколі «Джура-прикордонник 2021» взяли участь понад 300 учасників (ФОТО)

17-09-2021 20:551012

У вишколі «Джура-прикордонник 2021» взяли участь понад 300 учасників (ФОТО)
Фото: пресслужба ДПСУ

У Кінологічному навчальному центрі відбулися урочисті заходи з нагоди закриття Всеукраїнського військово-патріотичного вишколу «Джура – Прикордонник».

 

Про це інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України. 

В урочистостях брали участь міністр Кабінету Міністрів України Олег Немчінов, заступник голови Комітету, голова підкомітету з питань національно-патріотичного виховання Комітету Верховної Ради України з питань молоді і спорту, народний депутат України Василь Мокан, Директор Департаменту персоналу Адміністрації Державної прикордонної служби України полковник Ігор Левадний, Начальник відділу національно-патріотичного виховання Міністерства молоді та спорту України Ольга Євтушок. 

Протягом тижня 320 учасників з 17 областей України знайомились з Кінологічним навчальним центром та відділом «Рава-Руська» Західного регіонального управління.  Юнаки та дівчата мали можливість відчути себе у ролі справжніх охоронців державних рубежів. 

Джури отримали практичні навички зі слідознавства, дій прикордонників з пошуку та затримання правопорушників, топографічного орієнтування, кінологічної служби, тактичної медицини та  стрільби з бойової зброї, а найголовніше - море емоцій та незабутніх вражень. 

Такі заходи спрямовані на виховання справжніх патріотів України, фізичне, моральне загартування та підготовку молоді до захисту Батьківщини, а також популяризацію прикордонної служби.

 

 

Leopolis.news