Депутати Львівської облради зберуться на сесію 30 вересня

https://leopolis.news/post/49801/deputaty-lvivsko-oblrady-zberutsya-na-sesiyu-30-veresnya

17/09/2021

Відповідне рішення сьогодні ухвалила президія обласної ради, інформує пресслужба ЛОР.

У порядку денному сесії – майже 70 питань.

Зокрема, депутати планують розглянути зміни до обласних цільових програм, заслухають інформацію Львівської обласної державної адміністрації щодо санітарно-епідеміологічної ситуації на Львівщині, проведення вакцинації та вжиття заходів реагування у зв'язку з епідемією коронавірусу.

Під час сесії депутати планують почути звітну інформацію від керівників Львівської обласної прокуратури, головного управління Державної податкової служби у Львівській області.

Керівники департаментів Львівської обласної державної адміністрації проінформують обласну раду щодо ситуації із закриттям закладів освіти у Львівській області та щодо ліквідації наслідків обвалу моста на дорозі Львів-Радехів-Луцьк в селі Гайок.

«Також депутати планують розглянути ряд звернень. Зокрема, сьогодні критична ситуація з тарифами на комунальні послуги. Населенню та бюджетним установам буде складно сплачувати такі ціни, запропоновані урядом. 1 жовтня не за горами, то ж це питання потребує негайного розгляду депутатами Львівської обласної ради», – зазначила голова Львівської обласної ради Ірина Гримак.

Leopolis.news