logo
28/03
27/03
26/03
25/03
24/03
2 ...

Оголошено програму ІІ Конгресу Культури «Сцена майбутнього»

20-09-2021 21:247432

Оголошено програму ІІ Конгресу Культури «Сцена майбутнього»

Незабаром у Львові відбудеться II Конгрес культури «Сцена майбутнього»

 

У програмі — події Великої та Малої сцен, що діятимуть паралельно. Адженда Великої сцени складена відповідно до кураторського бачення та охоплює дискусійні й лекційні формати (кураторки — Зоряна Рибчинська, Оксана Дащаківська, Оксана Форостина).

Мала сцена — сформована за результатами опен-колу і з акцентом на практичних форматах (кураторка Марія Кравченко). Локаційно конгрес розшириться на декілька просторів: театр імені Лесі Українки, сесійна зала Львівської міської ради, Радіо Гараж. У фокусі цьогорічного Конгресу — передовсім актуальні процеси та питання сфери культури в Україні. Як повідомлялось раніше, цьогорічний конгрес інспіраційною промовою жовтня відкриє провідний соціолог культури Паскаль Ґілен.

Програма Конгресу культури «Сцена майбутнього» за посиланням  https://bit.ly/39hNNkq.

Зголоситися на живе відвідування Конгресу 14-16 жовтня можна до 8 жовтня включно, можна заповнивши форму: https://bit.ly/2Z8oQpD.

Участь у Конгресі передбачена за попереднім відбором. Важливі моменти, які будуть при цьому взяті до уваги: мотивація заявника(ці), можливості простору (зали театру, сесійна зала Львівської міської ради). Конгрес є загальнонаціональною подією, тож важливою є репрезентація на події слухачів та слухачок різних міст і напрямів діяльності у сфері — чекаємо відвідувачів та відвідувачок з усієї країни.

Завантажити програму можна тут: programa-kongresu-kultury-2021

Організаторами Конгресу культури «Сцена майбутнього» є Інститут стратегії культури спільно з ГО «Вірменська 35» за підтримки Львівської міської ради та Міжнародного фонду «Відродження»

Leopolis.news