Львівська митниця та Держпраці домовились співпрацювати у сфері державного ринкового нагляду та контролю нехарчової продукції

https://leopolis.news/post/49982/lvivska-mytnycya-ta-derjpraci-domovylys-spivpracyuvaty-u-sferi-derjavnogo-rynkovogo-naglyadu-ta-kontrolyu-neharchovo-produkci

21/09/2021

Метою договору є встановлення взаємодії між сторонами та координованість дій, забезпечення співпраці та неприпустимості дублювання функцій і сфер відповідальності щодо здійснення нагляду та контролю нехарчової продукції, інформує головне управління Держпраці Львівщини.

Підписання цієї директиви передбачає взаємний обмін інформацією, зокрема сповіщення про випадки виявлення нехарчової продукції, яка при її використанні за призначенням або за обґрунтовано передбачуваних умов і при належному встановленні та технічному обслуговуванні може становити загрозу суспільним інтересам та такої, що не відповідає встановленим вимогам.

Також меморандум передбачає проведення спільних інформаційних заходів та нарад щодо узагальнення практики застосування чинного законодавства у сфері ринкового нагляду та контролю продукції.

Нагадаємо, що сфера відповідальності органів Держпраці в частині державного ринкового нагляду та контролю нехарчової продукції  затверджена Постановою Кабінетом міністрів України від 1 червня 2011 р. № 573.

Leopolis.news