logo
18/04
17/04
16/04
15/04
2 ...

Експортерів Львівщини запрошують у торговельну місію до Північної Македонії

22-09-2021 19:075975

Експортерів Львівщини запрошують у торговельну місію до Північної Македонії
Фото: ЛОДА

Підприємствам Львівщини, які займаються експортною діяльністю, пропонують долучитися до торговельної місії у Республіку Північна Македонія.

Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

Львівська облдержадміністрація спільно з Посольством України в Республіці Північна Македонія цю торговельну місію планує провести у жовтні. Наразі точна дата узгоджується.  

«Мета місії – представити експортний потенціал регіону на території Північної Македонії. До участі запрошуємо бізнес Львівщини зацікавлений у виході на нові ринки збуту», - розповіли у департаменті економічної політики Львівської ОДА.

Як зазначили у департаменті найцікавішими секторами для македонської сторони є:

Харчовий сектор - охолоджене та заморожене м’ясо: яловичина, свинина, курятина; цукор буряковий (в мішках по 50 кг); сухе молоко; масло вершкове;
Деревообробний сектор - паливні гранули (пелети) для ТЕС.

Підприємства інших секторів, які теж зацікавлені у виході на ринок Північної Македонії, також можуть долучитися до участі в торговельній місії, для представлення своєї продукції та послуг на В2В зустрічах з представниками бізнесу Північної Македонії.

Торговельна місія – це ефективний інструмент виходу на нові ринки та збільшення об'ємів експорту з можливістю налагодити прямі контакти з потенційними контрагентами.

Попередню заявку щодо участі у торговельній місії до Республіки Північної Македонія, можна заповнити за посиланням.

Результати заявок щодо потенційної участі у торговельній місії до Республіки Північної Македонія допоможуть сформувати відповідний склад делегації представників бізнес середовища Львівщини.  

Додаткова інформація за тел.: (068) 143 04 42, e-mail: exportservice.loda@gmail.com сектор з питань підтримки експорту управління промисловості, підприємництва та інвестиційної політики департаменту економічної політики облдержадміністрації.

Leopolis.news