logo
18/04
17/04
2 ...

На Львівщині розпочався тренінг «Триденний працівник»

23-09-2021 13:472341

На Львівщині розпочався тренінг «Триденний працівник»
Фото: ЛОДА

Вчора, 22 вересня, розпочався триденний базовий тренінг «Молодіжний працівник». Організаторами заходу є Міністерство молоді та спорту України спільно з Державним інститутом сімейної та молодіжної політики, Програмою розвитку ООН та управлінням молоді та спорту Львівської ОДА.

Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

«Базовий тренінг триватиме три дні, впродовж яких ми хочемо створити середовище для ділення досвідом та обговорення сучасного стану молодіжної політики України та кожної громади. Вже бачимо, що учасники та учасниці мають гарний досвід роботи з молоддю, і ми готові до активних дискусій. Вірю, що наші три дні будуть продуктивними і випускники програми - молодіжні працівники та працівниці - будуть ефективними у своїй роботі на місцях», - зазначила тренерка програми, членкиня Правління Асоціації молодіжних працівників України Ксенія Ємшина.

Захід складається з трьох модулів: молодіжна політика і молодіжна робота, громада і молодіжна робота в громаді та компетенції молодіжного працівника. Сьогодні учасники тренінгу  у межах першого модуля з’ясовували, хто така молодь, що таке молодіжна політика, розглянули дорожню карту реформування молодіжної політики в Україні та європейський підхід до молодіжної політики.

«В умовах децентралізації  стратегічно важливо готувати молодіжних працівників.  Неважливо, скільки у вас вже досвіду в молодіжній політиці, цей тренінг допоможе поглянути на роботу з молоддю з іншого боку. Практичні інструменти допоможуть вам підвищити рівень громадської участі та формування суспільних команд в громадах», - наголосила під час відкриття тренінгу Софія Курман, начальниця відділу молодіжної політики Львівської ОДА.

Нагадаємо, що учасниками заходу є представники державного та громадського секторів, які працюють з молоддю та бажають підвищити свій рівень кваліфікації. Це 25 фахівців з різних куточків Львівщини.

«Тренінг «Молодіжний працівник» - це дуже потрібний захід для кожного з нас, хто працює з молоддю і хто прагне знайти нові методи, форми роботи з молоддю, а також прагне дізнатись, як  зуміти залучити молодих людей до співпраці та творення молодіжної спільноти у громадах», - каже учасниця тренінгу Оксана Качмар.

Leopolis.news