logo
28/03
27/03
26/03
2 ...

Військовослужбовці на Львівщині змагаються за Кубок оперативного резерву Збройних Сил України

24-09-2021 21:416659

Військовослужбовці на Львівщині змагаються за Кубок оперативного резерву Збройних Сил України
Фото: Львівська ОДА

На спортивно-стрілецькому комплексі «Карабін» триває Кубок оперативного резерву Збройних Сил України з прикладної стрільби карабіном. Змагання відбуваються під патронатом Львівської обласної державної адміністрації та Федерації практичної стрільби України. Учасників привітав заступник голови Львівської ОДА Віталій Загайний.

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА.

«Такі змагання – гарна можливість для нашої молоді  безпосередньо поспілкуватися з військовими та ознайомитися з кращими зразками техніки, поставити багато питань, які давно цікавлять про ситуацію на Сході та отримати правильні й правдиві відповіді», – зазначив Віталій Загайний.

Змагання відбуваються в особистому та командному заліках. Серед учасників - представники оперативного резерву ДШВ, ССО, КСВ та ВМС.  Гості заходу мають можливість ознайомитись із сучасними зразками озброєння, військової техніки, засобів десантування та зв'язку Десантно-штурмових військ ЗСУ. 

Кубок присвячений Дню Захисників та Захисниць України. Військовослужбовці змагаються у відкритому напівавтоматичному класі та стандартному напівавтоматичного класу. Відстань для ураження мішеней сягає від 2 до 300 метрів.

Нагадаємо, спортивно-стрілецький комплекс «Карабін» діє у селі Товмач на Кам’янка-Бужчині. Його заснував учасник російсько-української війни, десантник Володимир Ратушняк. 

Leopolis.news