logo
18/04
17/04
2 ...

На Львівщині після капремонту відкрили один з найдовших мостів Західної України

24-09-2021 20:192662

На Львівщині після капремонту відкрили один з найдовших мостів Західної України
Фото: Львівська ОДА

У Крушельниці відкрили після ремонту масштабний об’єкт Великого будівництва – міст протяжністю 852 метри.  Місцеві мешканці зазначають, що  чекали  на його відновлення 14 років.

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА.

«Цей міст - один з найдовших у Західній Україні. Попередній зруйнували повені у 2008 році. Відтоді він перебував в аварійному стані, а люди пересувались по тимчасовому. Ремонт тривав упродовж двох років. Командно з головою облдержадміністрації нам вдалось залучити необхідне фінансування і завершити усі роботи», - зазначив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко. 

Що зробили?

- демонтували старі конструкції,

- влаштували під’їзні шляхи до мостового переходу,

- змонтували верхні регеля несучих опор та 35 балок,

- провели в’язку арматури, це повністю ручна і складна робота,

- гідроізоляція,

- облаштували захисне бетонне покриття.

- асфальтували

- встановили баки очистки рідини

- бар’єрне огородження та дорожні знаки

- освітлення

«Ремонтні роботи виконувала підрядна організація «Онур». Вартість капітального ремонту становить 65,5 млн гривень. Це важлива подія для Львівщини, капітальний ремонт моста допоможе розв’язати транспортну проблему у цьому гірському краї та забезпечить сполучення курортної Східниці із трасою Київ-Чоп.Відтепер водії можуть комфортно, а головне безпечно пересуватись новим мостовим переходом, а також це має позитивно вплинути на туристичний потік, адже мандрувати комфортними дорогами значно приємніше», - додав Юрій Бучко. 

Leopolis.news