logo
28/03
27/03
26/03
25/03
24/03
2 ...

Netflix запустив українську версію

01-10-2021 18:217898

Netflix запустив українську версію

Стримінгова платформа Netflix запустила українську версію сервісу.

Описи фільмів та серіалів тепер можна читати українською. Також компанія запустила українськомовну сторінку в Facebook та Instagram і домен netflix.ua. Тепер буде доступно більше серіалів та фільмів з українським дубляжем та субтитрами. Про це інформує пресслужба Міністерства цифрової трансформації.

«Netflix локалізовано в Україні. Фантастична новина перед вихідними. Компанія офіційно запустила домен netflix.ua й українськомовну сторінку у Facebook та Instagram. Обіцяють ще більше дубляжу та субтитрів українською. Заради таких змін і працюємо», – написав міністр Михайло Федоров у Facebook. 

Український сервісний центр доступний за посиланням help.netflix.com/uk. Сервіс пропонує підтримку користувачів українською мовою у форматі чату та голосового зв’язку через застосунок з 15:00 до 23:00 за київським часом щодня.

«Хочемо поділитися неймовірними  новинами — ми запустили Netflix українською. Тепер користувачі можуть дивитися улюблені фільми й серіали українською, а  також вибрати інтерфейс платформи українською», – зазначено у пресрелізі компанії. 

Netflix працює в Україні з 2016 року. У 2020 році Netflix у Києві провів зйомки фільму із Жан-Клодом Ван-Даммом під назвою “Останній найманець”. А з січня цього року почали з’являтися проєкти з українським дубляжем: першим став бойовик “Смертельна зона”.  

Нагадаємо, що у вересні українська делегація відвідала із робочим візитом США, де Михайло Федоров зустрівся із представниками Netflix, Google, Apple, Lyft, Stellar та обговорила з ними можливості співпраці. 

Leopolis.news