logo
18/04
17/04
16/04
15/04
14/04
13/04
2 ...

Олег Дулуб: Шкода програвати матчі, коли суперник повністю переграний

03-10-2021 16:496920

Олег Дулуб: Шкода програвати матчі, коли суперник повністю переграний

Післяматчеві коментарі головного тренера ФК «Львів» Олега Дулуба після зустрічі з СК «Дніпро-1». Його підопічні поступилися опонентам у домашньому матчі – 0:1.

Про це пише офіційний сайт львівського клубу.

«Перш за все, я хочу подякувати нашим гравцям за самовіддачу, яку вони показали. Особливо, у другій частині гри. Напевно, не вистачило удачі. Дуже шкода програвати матчі, коли суперник повністю переграний, і за моментами, і за якістю гри.

Якімець грав на фланзі, тому що ми проаналізували команду «Дніпро-1». Вельми хороший гравець Довбик. І Якімець мав створювати ситуації 2 проти 1, разом із Романчуком. На жаль, не впорались – 2 хвилина і м’яч, який ми пропустили. Далі темп поєдинку диктував нам грати в більш атакувальний футбол. І я скажу, що за створеними моментами ми перевершили опонентів за показниками. Ми зробили аналіз, дякуючи тренерському штабу і гравцям, і я думаю, що те, на що ми заслуговували, – нічия.

Ключові гравці, Довгий і Махмутовіч, не вийшли на поле, і це позначилося на грі. Наступну гру, здається, має пропустити Романчук. Будемо щось придумувати ближче до матчу з «Динамо».

Вельми хороший момент був у Ернеста, потім – у Якімця. У таких іграх важлива удача, а вона була на стороні дніпрян. Удача любить сильні і витривалі команди. Те, що я бачу у  динаміці наших хлопців, оптимістично показує, що ми рухаємось у правильному напрямку. Але нам потрібні очки», – зазначив Олег Дулуб у коментарі телеканалам «Футбол».

Leopolis.news