logo
29/03
28/03
27/03
26/03
2 ...

Названо попередню причину смерті нардепа Полякова

08-10-2021 11:037063

Названо попередню причину смерті нардепа Полякова
Фото: зі сторінки у Facebook

За попередньою інформацією, причиною смерті народного депутата із групи «За майбутнє» Антона Полякова стала гостра коронарна недостатність.

 

Про це повідомила речниця Київської міської прокуратури Надія Максимець.

«За результатами розтину, смерть народного депутата настала внаслідок гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця.

Слідство наразі очікує результати інших судово-медичних досліджень», - повідомила Максимець.

Раніше повідомлялося, що 33 річного народного депутата Антона Полякова знайшли мертвим у таксі у Дніпровському районі Києва.

Його в непритомному стані виявив наряд патрульних в автомобілі таксі, який зупинили через порушення правил дорожнього руху. «Швидка» не змогла його реанімувати. Всі цінні речі, документи та грошові кошти залишились при ньому.

За словами водія, він взяв пасажира за кілька хвилин до того біля зупинки громадського транспорту, в машині нардепа почало нудити.

Антон Поляков пройшов до Верховної Ради як висуванець від партії «Слуга народу» у 206-му окрузі у Чернігівській області, але 15 листопада 2019 року «слуги народу» виключили його з фракції – як говорили, через порушення домовленості про спільне голосування з чутливих питань і конфлікти з керівництвом фракції та тодішнім керівником Офісу президента Андрієм Богданом, пише УП.

16 грудня Поляков попросив виключити його з партії «Слуга народу» з «ідеологічних і моральних принципів».

Після виключення вступив у групу «За майбутнє», яку асоціюють з Коломойським.

Поляков був серед тих депутатів, які завалили правками до другого читання т. зв. «антиколомойський» закон – закон про банки, який заборонив повернення «Приватбанку» Ігорю Коломойському. Він позивався проти голови ВР Дмитра Разумкова та голови фінансового комітету ВР Данила Гетманцева через цей закон.

Поляков очолював підкомітет із питань дотриманням антикорупційного законодавства у сфері реформування оборонно-промислового комплексу комітету Верховної Ради з питань антикорупційної політики.

Поляков також неодноразово заявляв, що «слуги народу» отримують доплату в конвертах. 

Влітку 2021 року журналісти застали Полякова з іншою «вигнанкою» «Слуги народу» Анною Скороход на вихідних у Львові. Скороход заміжня.

Leopolis.news