logo
27/03
26/03
25/03
24/03
22/03
21/03
20/03
2 ...

«Одним ворогом менше»: нардепку від «Слуг народу» звинуватили в неетичному висловлюванні щодо смерті Полякова

08-10-2021 11:477341

«Одним ворогом менше»: нардепку від «Слуг народу» звинуватили в неетичному висловлюванні щодо смерті Полякова
Фото: focus.ua

Представники фракції «За Майбутнє» заявили, що нардепка від «Слуг народу» Галина Третьякова у партійному чаті написала про смерть народного депутата Антона Полякова: «Одним ворогом стало менше».

 

 

З такою заявою виступив з трибуни нардеп Ігор Палиця. З ним до президії Ради підійшла уся фракція, інформує «24 канал».

«Тільки що в вашому партійному чаті керівник комітету, який має опікуватись людьми, дітьми написала, що одним ворогом стало менше – про Полякова. Я хотів би попросити вас зроби висновок зі слів пані Третьякової. Я вважаю, що це неприпустимо», – сказав Палиця.

Політик наголосив, що яким би політичним опонентом Поляков не був, так висловлюватись не можна, адже померла людина. Палиця попросив Стефанчука знайти вихід з ситуації.

Третьякова попросила про репліку, та частина залу інформацію про слова Третьякової зустріла криком «Ганьба». Одразу після цього репліку попросила сама Третьякова. Стефанчук перепитав нардепку, чи вона впевнена, що хоче відповідати, і зауважив, якщо такі слова були – вони неприпустимі. Натомість нардепка поцікавилась, звідки нардепи з фракції «За майбутнє» знають, про що пишуть у їхньому чаті.

Як повідомляли, 33-річного народного депутата Антона Полякова знайшли мертвим у таксі у Дніпровському районі Києва.

Його в непритомному стані виявив наряд патрульних в автомобілі таксі, який зупинили через порушення правил дорожнього руху. «Швидка» не змогла його реанімувати. Всі цінні речі, документи та грошові кошти залишились при ньому.

За словами водія, він взяв пасажира за кілька хвилин до того біля зупинки громадського транспорту, в машині нардепа почало нудити.

За попередньою інформацією, причиною смерті народного депутата Антона Полякова стала гостра коронарна недостатність.

Антон Поляков пройшов до Верховної Ради як висуванець від партії «Слуга народу» у 206-му окрузі у Чернігівській області, але 15 листопада 2019 року «слуги народу» виключили його з фракції – як говорили, через порушення домовленості про спільне голосування з чутливих питань і конфлікти з керівництвом фракції та тодішнім керівником Офісу президента Андрієм Богданом.

16 грудня Поляков попросив виключити його з партії «Слуга народу» з «ідеологічних і моральних принципів». Після виключення вступив у групу «За майбутнє».

Leopolis.news