logo
19/04
17/04
16/04
15/04
12/04
11/04
2 ...

Юрій Доскіч: «Спільна праця влади, команди депутата та небайдужої громадськості – запорука якісних змін»

10-10-2021 16:346948

Юрій Доскіч: «Спільна праця влади, команди депутата та небайдужої громадськості – запорука якісних змін»

Сьогодні автомобільним мостом до гірського села Явора Самбірського району (колишній Турківський район) можна спокійно проїхати, не переживаючи, що він аварійний. 

Пошкоджену переправу відремонтовано, на ній настелено нове якісне покриття. Про це повідомив кореспондент Leopolis.news

Міст давно потребував негайного ремонту. З цього приводу небайдужі мешканці села з надією на вирішення проблеми громади звернулись до депутата Львівської обласної ради Юрій Доскіча. Їм, як зізнались, набридло безрезультатно оббивати пороги різних кабінетів. Знали, що Юрій Юрійович як успішний підприємець, а тепер їхній обранець, відзначається прагматизмом, прислухається до думок виборців.

З цього приводу командою обласного депутата у серпні було організовано схід села Явора. Там і було напрацьовано варіанти вирішення проблеми.

«Нашу ініціативу, – сказав Юрій Доскіч, – підтримав голова Турківської ОТГ Ярослав Паращич, а також директор департаменту дорожнього господарства ОДА Орест Шуліковський. В усьому сприяв, що дуже приємно, проявляючи увагу кожній громади, голова Львівської ОДА Максим Козицький».

Спільна праця влади, команди депутата обласної ради та активної громади дає позитивні результати. За відремонтований міст помічники Юрія Доскіча та він сам від мешканців Явора отримали безліч телефонних подяк.

«І надалі, – зазначив Юрій Доскіч, – над змінами у населених пунктах, особливо гірських, покращенням рівня життя і надалі працюватимемо спільною командою. Тоді позбудемось хибної позиції, що моя хата скраю, я нічого не знаю».



Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news