logo
19/04
18/04
17/04
15/04
14/04
13/04
2 ...

Пару москвичів продали в рабство дагестанцям по дорозі до Криму

11-10-2021 20:226710

Пару москвичів продали в рабство дагестанцям по дорозі до Криму

Пару з Москви продали в рабство в Дагестан, коли вони намагалися виїхати автостопом до Криму.

 

Про це повідомляють російські ЗМІ із посиланням на телеграм-канал Mash Gor

За даними каналу, Петро Пелеханов і Ольга Ліфатова мали намір провести відпустку на мисі Фіолент в Севастополі, а дістатися туди вирішили автостопом.  

На трасі «Дон» до них під'їхав водій автобуса і запропонував підкинути до місця. Але при цьому чоловік попередив, що по дорозі знадобиться заїхати в Ставрополь, а ще запропонував молодим людям підробити на фермі, але вони відмовилися.  

На світанку москвич зрозумів, що вони прибули в Дагестан. І дізнався від водія, що пару разом з іншими пасажирами продали у рабство.  

Наступного ранку Петра і Ольгу, за їхніми словами, купив в Дербенті за 50 тис. рублів місцевий бізнесмен Ямудін Ахмедов.  

У наступні чотири місяці їх піднімали о четвертій ранку, змушували весь день працювати в теплицях в селі Нова Мака, а на ніч закривали в невідповідному для життя приміщенні. 

Лише на початку жовтня Петру вдалося виявити під купою сміття люк, через який в'язні і  втекли. Колишні полонені повернулися в Москву і тепер планують домогтися справедливості – поки що скеровані заяви в поліцію Дагестану результату не принесли.

Leopolis.news