logo
25/04
24/04
23/04
22/04
19/04
2 ...

Розпочалася реєстрація на ХVІ Міжнародну науково-практичну конференцію «Вища освіта України у контексті інтеграції до європейського освітнього простору»

20-10-2021 17:238788

Розпочалася реєстрація на ХVІ Міжнародну науково-практичну конференцію «Вища освіта України у контексті інтеграції до європейського освітнього простору»

25-28 листопада 2021 року в Києві відбудеться ХVІ Міжнародна науково-практична конференція «Вища освіта України у контексті інтеграції до європейського освітнього простору».

Про це повідомляє відділ комунікації та промоції Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького.

Захід відбудеться під егідою МОН України, Східно-Європейського інституту психології (Україна-Франція), НАПН України, Польської академії наук (Польща), Благодійного фонду «Освіта: майбутнє» Університету м. Констанц «Німеччина», Міжнародної експертної агенції «Консалтинг і тренінг» Інституту педагогіки Гданського університету (Польща), Фундації сприяння польській культурі та мові ім. Міколая Рея (Польща), Західноукраїнського ресурсного центру (Україна) за участі та підтримки Ягелонського університету (Польща), Global University (Італія-США), журналу «Психологія сьогодні», Центру розвитку дитини і сім’ї «Європейський» (Україна-Франція).

Напрями роботи конференції:

  • Болонський процес і перспективи розвитку освіти в Україні, Європі та світі
  • Управління якістю освіти: досвід, інновації, моніторинг
  • Новітні засоби навчання і виховання: проблеми впровадження та стандартизації 
  • Сучасний освітній менеджмент: економічні та організаційні засоби реалізації в Україні, Європі, світі
  • Психологічні, педагогічні та організаційні умови запровадження європейських стандартів вищої освіти 
  • Філософія та психологія освіти
  • Послідовність середньої та вищої освіти як загальноєвропейський стандарт
  • Освіта дорослих та післядипломна освіта в Україні й сучасному світі
  • Освіта в умовах пандемії: виклики сьогодення.

У роботі конференції візьмуть участь фахівці з України, Білорусі, Польщі, Росії, Італії, США, Словаччини, Німеччини. Спеціальні гості – експерти Європейської комісії з питань освіти і культури, представники міжнародних освітніх програм.

У програмі конференції:

  • навчально-демонстраційна сесія «Інноваційні методи викладання, навчання, менеджменту: новітні світові практики» (з правом отримання Сертифікату про підвищення кваліфікації (https://www.facebook.com/new.tech.edu/)
  • тренінг-марафон «Навчання – Якість – Моніторинг», що презентуватиме всі сучасні напрями тренінгової та коучингової практики для освітян (Сертифікат участі/навичок (https://www.facebook.com/training.marathon)

Формати проведення ON-LINE та OFF-LINE (за позитивних епідеміологічних умов): 

  • Chamber Plaza (Конгрес-хол Grand Hall – вул. Велика Житомирська, 33 Проїзд: метро “Золоті Ворота”)
  • Бізнес-Конгрес-центр «101 Tower» (Конгрес-хол «Київ» – вул. Льва Толстого, 57. Проїзд: метро «Університет», «Вокзальна»).

ПОЧАТОК РОБОТИ: 10-00 

ПОЧАТОК РЕЄСТРАЦІЇ: 9-00

За матеріалами конференції планується видання 2-х збірників наукових праць: І – вітчизняного фахового наукового видання з педагогічних, психологічних та філософських наук, включеного до реєстру фахових видань МОН (ВАК, ДАК) України, а також ІІ – міжнародного періодичного видання, включеного до науко-метричних баз Index Copernicus International, GoogleAcademy, BazHum, Biblioteka Narodova (Polska); завершення нострифікації в SCOPUS. 

Заявки на участь і тексти статей слід надсилати за адресою psytoday@ukr.net  до 16 листопада 2021 р. включно. 

Робочі мови форуму та публікацій: українська, англійська, російська, польська. 

Для участі у заході необхідно зареєструватись за посиланнями:

https://docs.google.com/…/1FAIpQLScOcpd79Ob1…/viewform

Інформація (організаційна допомога, консультації): (044) 257-20-21, (067) 196-28-14

Leopolis.news