logo
15/04
2 ...

Найкращі нові серіали для перегляду осінніми вечорами

21-10-2021 11:447730

Найкращі нові серіали для перегляду осінніми вечорами

Сучасна кіноіндустрія пропонує для перегляду багато цікавого. Серед усього різноманіття серіали продовжують збирати прихильників, пропонуючи насичений подіями сюжет, багато жанрів, можливість співчувати героям, переживати за них. Багатьох приваблює хвилювання від очікування наступної серії, абстрагування від буденних проблем. Є такі, хто просто полюбляє ненав’язливий шумовий фон під час виконання домашньої роботи. Мешканці Львова тут не стали винятком. Що з новинок варто подивитися ― пропонуємо вашій увазі.

Серіал «Іграшка для дорослих» ― фантастична комедія

Багато людей міркували про те, як було б добре знати думки чоловіка чи дружини. Адже тоді спільне життя було б набагато простішим. Саме таку ситуацію висвітлює серіал «Іграшка для дорослих».

Головна героїня Хейзел Грін 10 років живе у шлюбі з мільярдером Байроном Гоголем і вирішує втекти від нього. Жінка дізнається, що чоловік таємно імплантував їй у мозок чіп, який дозволяє йому відстежувати все, що відбувається. Усі ці роки Байрон знав думки Хейзел, бажання, почуття. Тепер вона намагається повернути собі незалежність, але це виявляється непросто.

Допомоги жінка шукає у свого батька. Але той після того, як пережив втрату дружини, завів собі подругу-андроїда. Багато перешкод виникає через те, що Байрон може передбачати кожен наступний крок Хейзел.

Серіал «Доктор Хто» ― фантастика, драма, комедія

Черговий сезон про захопливі подорожі в часі, метою яких є порятунок мешканців різних світів, зокрема землян. Подивитися його можна на iPad mini 6. Головний герой серіалу ― Доктор, який ніколи не старіє, а лише перевтілюється у нову особу. Він кмітливий, дотепний, володіє знаннями у різних галузях науки та техніки. Машина часу замаскована під звичайну поліцейську будку, а високотехнологічний пристрій, який він називає викруткою, здатний творити дива.

Доктор подорожує не сам, а з помічниками. У кожній серії герої потрапляють у неймовірні перипетії, нерідко опиняючись на межі життя і смерті. Непередбачуваний поворот сюжету щоразу змушує з нетерпінням очікувати нових пригод команди.

Серіал «Леонардо» ― цікавий погляд на сторінки життя

У серіалі переплелися факти з біографії та вигадки. Одного разу великого митця заарештували за звинуваченням в отруєнні натурниці Катерини де Кремона. Коли вона позувала Леонардо да Вінчі, їх повязували романтичні стосунки, але згодом закохані посварилися. Однією з причин став зображений художником на малюнку шрам на тілі жінки, який вона хотіла зберегти у таємниці.

У серіалі постають проблеми заздрощів оточення до таланту митця. Уникнути кари за несправедливим звинуваченням Леонардо допомагає офіцер, що проводить розслідування. Хоча історичні факти не підтверджують події, описані в серіалі, він змушує замислитись, чи все в житті великого художника складалось так, як відомо широкому загалу.

Якщо ви належите до людей, яким подобається поринати у з головою у вир нескінченних емоцій, перегляньте запропоновані серіали тихим осіннім вечором. Завдяки цікавим подіям він стане не таким довгим, головне ― не забувайте про реальне життя.