logo
19/04
18/04
2 ...

У Львові повністю вакциновані від коронавірусу понад 172 тисячі осіб

21-10-2021 14:186549

У Львові повністю вакциновані від коронавірусу понад 172 тисячі осіб
Фото: Умовне, автор: Роман Балук

Вакцинуватись у Львові можна у будь-який день: діють стаціонарні та тимчасові пункти вакцинації. Зараз у Львові функціонує 13 стаціонарних пунктів вакцинації упродовж робочих днів, та ще 7 тимчасових пунктів вакцинації – щоденно, включно й у вихідні. Тож охочі можуть отримати щеплення в будь-який зручний для них день. Доступні вакцини – Pfizer, AstraZeneca, Coronavac.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Загалом у Львові щеплення від коронавірусу зараз мають 231479 осіб, з них 172321 – два щеплення.

Подаємо детальний графік роботи пунктів вакцинації у Львові.

Стаціонарні пункти вакцинації

Графік роботи та наявні вакцини — уточнюйте за телефоном медзакладу!

Тимчасові пункти вакцинації

Вакцинація у вихідні дні

Нагадаємо, вакцина вчить імунну систему розпізнавати вірус і боротися з ним. Це забезпечує захист від зараження, а також допомагає створити колективний імунітет, щоб зупинити пандемію. Усі вакцини, які використовують в Україні, пройшли стадію перевірки на безпечність та сертифіковані Всесвітньою організацією охорони здоров’я.

Щоб вакцинуватись, проконсультуйтесь із сімейним лікарем, оберіть найближчий пункт вакцинації та прийдіть з паспортом та ідентифікаційним кодом та отримайте щеплення.

Вакцина може викликати незначні побічні реакції: слабкість, підвищену температуру, головний біль, біль у м’язах та суглобах. Але це означає, що організм вибудовує захист від хвороби. Якщо відчуваєте дискомфорт, зверніться до сімейного лікаря.

Нагадаємо, як писав Leopolis.news, на Львівщині за минулу добу зробили рекордну кількість щеплень від COVID-19

Leopolis.news