logo
20/04
19/04
2 ...

У Львові відзавтра запрацює ще два пункти вакцинації: локації

21-10-2021 17:146964

У Львові відзавтра запрацює ще два пункти вакцинації: локації
Фото: умовне, автор: Олександр Мазуренко

З 22 жовтня у Львові побільшає пунктів вакцинації. Ще два таких пункти упродовж трьох днів працюватимуть у середній загальноосвітній школі № 95, що на Сихові, та у Палаці мистецтв, тож всі охочі зможуть провакцинуватись і там.

Про це повідомляє пресслужба львівської міської ради.

Як розповіла керівниця міського управління охорони здоров’я Леся Кобецька, пункти вакцинації у середній загальноосвітній школі № 95 (вул. Кавалерідзе, 15) та Львівському палаці мистецтв (вул. Коперника, 17) діятимуть упродовж п’ятниці, суботи та неділі із 10.00 до 18.30 год. Там забезпечать всі необхідні умови для роботи медичних працівників. В обох пунктах працюватиме по одній мобільній бригаді.

Для пацієнтів у цих пунктах вакцинації будуть доступні усі наявні вакцини: Pfizer, AstraZeneca, Coronavac. Аби вакцинуватись, можна попередньо записуватись, або ж просто приходити без запису.

Нагадаємо, у Львові функціонують стаціонарні пункти вакцинації упродовж робочих днів, та тимчасові пункти вакцинації – щоденно, включно й у вихідні. Тож охочі можуть отримати щеплення в будь-який зручний для них день. Доступні вакцини – Pfizer, AstraZeneca, Coronavac.

Нагадаємо, як писав Leopolis.news, на Львівщині за минулу добу зробили рекордну кількість щеплень від COVID-19.

Leopolis.news