Туроператор з Бахрейну зацікавився бальнеологічним курортом Східниця

https://leopolis.news/post/51677/turoperator-z-bahreynu-zacikavyvsya-balneologichnym-kurortom-shidnycya

22/10/2021

Основна мета Форуму – активізація розвитку внутрішнього та в’їзного туризму, просування українського туристичного продукту на міжнародний ринок, популяризація туристичних можливостей та маловідомих об`єктів України та світу, демонстрація широкому колу фахівців новітніх досягнень у сфері послуг, створення майданчику для проведення переговорів, в тому числі з іноземними учасниками.

Представники Східницької територіальної громади також брали участь виставці, де презентували курорт Східницю та її відпочинково-оздоровчі можливості, повідомляє видання «Східницька громада».

Презентація унікальних рекреаційно-туристичних можливостей українського бальнеологічного курорту Східниця викликала зацікавлення туроператор Махмуд Аль-Акрам із Бахрейну. Представник острівної країни Близького Сходу виявив бажання ознайомитися ближче із туристичними та лікувальними пропозиціями відпочинкових закладів Східниця у рамках окремого промотуру, щоб сформувати туристичні програми на 2022 рік, за якими мешканці країн Перської затоки зможуть відвідувати український курорт Східницю.

За сприяння керівників ЛОДА з управління туризму та курортів Наталі Табаки та Тараса Лозинського представник Бахрейну планує уже цього тижня відвідати курортне селище. У ході відвідин бахрейнський туроператор матиме зустріч зі Східницьким селищним головою Іваном Піляком, під час якої будуть обговорені деталі подальшої співпраці української Східниці із туроператором з острівної країни Перської затоки Бахрейну.

Leopolis.news