Мешканців Львова та області запрошують на недільну велопрогулянку до Крехівського монастиря

https://leopolis.news/post/51758/meshkanciv-lvova-ta-oblasti-zaproshuyut-na-nedilnu-veloprogulyanku-do-krehivskogo-monastyrya

23/10/2021

За словами представника «Bike Sport Active» та співорганізатора заходу Олександра Дудніка долучатись до велопрогулянки можуть навіть початківці, оскільки її складність і темп - легкі, повідомляє пресслужба ЛОДА.

Загальна протяжність маршруту складає 60 км, покриття – ідеальна асфальтована дорога, яка пролягатиме через сосновий ліс Яворівського Національного природного парку.

«Осінь – гарна пора для відвідин монастиря та чудового проведення вихідного дня. То ж запрошуємо велодрузів до участі в заході», - зазначила керівник управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації Наталя Табака.

Реєстрація на захід за посиланням.  

Подія відбуватиметься із дотриманням карантинних обмежень: учасник допускатиметься до загальної колони лише за наявності однієї або двох доз вакцинацій.

Організовують веломандрівку у межах проєкту «РовеЛове Розточчя - разом попри кордони», що реалізується за фінансової підтримки ЄС в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща – Білорусь – Україна 2014-2020. Мета проєкту – покращення туристичної інфраструктури та створення туристичних продуктів для підвищення транскордонного регіону Розточчя.

Важливим пунктом проєкту з української сторони є будівництво та облаштування еколого-просвітницького центру в Яворівському національному природному парку.

Leopolis.news