logo
19/04
18/04
17/04
16/04
15/04
2 ...

У Самборі привітали працівників культури

09-11-2021 18:598225

У Самборі привітали працівників культури

Через небезпечну пандемію у Самборі працівники культури сьогодні не відзначили своє професійне свято концертами, як це традиційно відбувалося на великій сцені Народного дому. 

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news.  

У той же час у день свята продемонструвати своє мистецтво справді є кому. Адже в Самборі давно діють та стали популярними десять художніх колективів, яким присуджено звання «народного» та лауреатів різних конкурсів. Хоч би взяти симфонічний оркестр. Подібних йому не мають районні міста Львівщини. 

Тому керівники творчих колективів зібралися у сесійній залі ратуші. Їх привітав міський голова Юрій Гамар. Звертаючись до них, він сказав: «Карантин вносить у життя свої правила. Прикро, що немає можливості сьогодні особисто привітати усіх працівників культурної сфери. То ж при нагоді бажаю усім міцного здоров’я і якнайшвидше повернутися до концертних залів, заповнених слухачами і глядачами». 

З нагоди професійного свята міський голова нагородив керівників оркестрів, жіночих і чоловічих хорів, ансамблів грамотами. «Хай попереду у вас буде багато виступів, овацій, успіхів і нових досягнень!» – зазначив Юрій Гамар.

Микола ШПАРКО, для Leopolis.news