Іван Собко взяв участь у відкритті виставки «Осінній салон «Високий замок»

https://leopolis.news/post/53460/ivan-sobko-vzyav-uchast-u-vidkrytti-vystavky-osinniy-salon-vysokyy-zamok

19/11/2021

Про це повідомляє пресслужба ЛОДА.

Львівський «Осінній Салон» - це місце, де перетинаються різні мистецькі течії та стилі, відбувається діалог між креативним і традиційним, розгортається панорама реального стану сучасного мистецтва. Щорічний проєкт є особливим синтезом мистецтв, адже під час його проведення зустрічаються не лише художники, а й культурні діячі, літератори, композитори, співаки, музиканти та актори.

Учасників та гостей виставки привітав виставки  заступник голови Львівської облдержадміністрації Іван Собко.

«Ми сьогодні, у цей непростий період, можемо спілкуватися й ділитися приємними миттєвостями та бачити ці чудові роботи. Палац Мистецтв є нашою обласною установою, для якої Львівська ОДА робить все можливе, щоб тут були майданчики для обміну думок та досвіду між поколіннями митців. Дякую усім, хто долучився до створення цієї надзвичайної виставки», - сказав він.

Ця художня виставка - одна з небагатьох у Львові, яка впродовж тривалого часу, попри економічні труднощі, не лише не зникла, а й активно розвивається, змінюючи формат, знаходить щораз більше шанувальників, викликає неабиякий резонанс у мистецькому середовищі Львова, активно обговорюється в пресі та аналізується мистецтвознавцями.

Також Іван Собко нагородив подяками працівників Палацу мистецтв за сумлінну та віддану працю і вклад у роботу цієї установи.

Leopolis.news