Мінцифри запустила лендинг що COVID-сертифікатів: відповіді на найпоширеніші запитання

https://leopolis.news/post/53467/mincyfry-zapustyla-lendyng-shcho-covid-sertyfikativ-vidpovidi-na-nayposhyrenishi-zapytannya

20/11/2021

 

Він доступний за посиланням, пише пресслужба ЛОДА.

Там можна знайти всю необхідну інформацію про види COVID-сертифікатів, інструкції та необхідні умови для генерування. Також на лендингу буде розміщено відповіді на найпоширеніші запитання. Наприклад, чому не підтягується сертифікат або що робити, якщо сертифікат зник із застосунку.

COVID-сертифікат у Дії є одним із найпопулярніших документів серед українців — на сьогодні згенеровано 12,4 млн сертифікатів.

Нагадаємо, що Мінцифри почала відкривати офлайн-пункти Дії, де служба підтримки допомагатиме українцям із генеруванням COVID-сертифікатів. Вони працюватимуть у наймасовіших пунктах вакцинації.

В офлайн-пунктах можна проконсультуватися з таких питань:

·         дізнатися про види СOVID-сертифікатів та шляхи їх отримання;

·         подати заявку на отримання СOVID-сертифіката на порталі та в застосунку Дія;

·         які дані перевірити, щоб сертифікат згенерувався, якщо проблема виникла в лікаря (сімейного або того, який проводив щеплення);

·         визначити помилку генерування сертифіката;

·         що робити, щоб продовжити термін дії сертифіката з 6 місяців до 365 днів.

Проєкт реалізований Мінцифри спільно з МОЗ України, НСЗУ та за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні, проєкт EU4DigitalUA і Програми EGAP, що виконується Фондом Східна Європа та фінансується Швейцарією. 

Leopolis.news