logo
28/03
27/03
26/03
25/03
24/03
22/03
21/03
2 ...

Соколова до Зеленського: Військові вас не любили, коли ви тільки обійняли посаду, тепер вони вас просто зневажають

20-11-2021 14:456323

Соколова до Зеленського: Військові вас не любили, коли ви тільки обійняли посаду, тепер вони вас просто зневажають
Фото: скриншот з відео

Журналістка Яніна Соколова відповіла на закиди Офісу президента через оприлюднення внутрішніх документів Головного управління розвідки Міноборони щодо «вагнергейту».

 

Про це вона сказала в ефірі «Свобода слова Савіка Шустера» після виступу колишнього керівника ГУР Міноборони Василя Бурби, який розкрив деталі отримання вказівки про перенесення спецоперації із затримання бойовиків ПВК «Вагнера».

«Очевидно, що в державі вчинили зраду, зрадили державу і зрадили наші силові органи. Чи це Зеленський, чи це Єрмак має з'ясувати слідство», – зазначила Соколова.

«Я отримала багато анонімних повідомлень від військових на Донбасі і від військових у Міністерстві оборони. Володимир Олександрович, вам це неприємно чути, але військові вас не любили з часу коли ви обійняли посаду, тепер вони вас просто зневажають», – наголосила журналістка.    

На своїй сторінці у «Фейсбук» Яніна Соколова так прокоментувала свою участь у передачі:

«Мені соромно за те, що нашою чудовою країною, її військом керує , віддає накази розвідці - брехливий блазень з ОП.

І я зроблю максимум для того аби винні за зрив #вагнергейт були покарані.

Я без особливої симпатії ставлюся до шоу Шустера, але вчора там була публічний суїцид політика Зеленського. Заслужений.

Після того, що розказав Бурба, навряд колись Зеленський поверне довіру до себе.

Всім милим посіпакам найвеличнішого, таким як Лещенко, Арестович, Арахамія і тд які лиють на мене лайно і залякують ці 2 дні після оприлюднення документів по #авеню, хочу сказати наступне:

Котики, я нічого не боюся. Страх-найстрашніший гріх. Я не боюся, бо на моїй стороні правда. Мені сумно, що влада зробила з вас мерзот. Особливо сумно за Лещенка. Моральна деградація у турборежимі від талановитого журналіста до жальогідної придворної прислуги ОП за рік....

Всі переслідування вами військових і розвідників, які наважилися сказати правду будуть теж мати відповідний публічний удар. Ми з ними на зв‘язку. Приховати нічого не вдасться. Суспільство має знати правду».

Як повідомляли, 18 листопада журналістка Яніна Соколова оприлюднила внутрішні документи Головного управління розвідки Міноборони щодо спеціальної операції «Вагнергейт».

За день до того, 17 листопада 2021 року, міжнародна група журналістів-розслідувачів Bellingcat опублікувала звіт про причини зриву спецоперації із затримання у Білорусі російських найманців із ПВК «Вагнера».

Натомість слідчі Головного слідчого управління Державного бюро розслідувань взялись перевіряти джерела витоку документів щодо діяльності спецслужб.

 

Leopolis.news