Оголошено конкурс на керівника Центру громадського здоров’я

https://leopolis.news/post/53576/ogolosheno-konkurs-na-kerivnyka-centru-gromadskogo-zdorovya-

22/11/2021

 

Про це інформує пресслужба МОЗ.

Серед основних вимог до кандидатів: 

  • вища освіта II рівня за ступенем магістра спеціальності галузі знань «Управління та адміністрування» або «Публічне управління та адміністрування», або «Право», або «Соціальні та поведінкові науки», або «Гуманітарні науки», або «Охорона здоров’я» та спеціалізацією «Організація і управління охороною здоров’я»,
  • стаж роботи на керівних посадах: не менше 10 років.

Бажане вільне володіння англійською мовою.

Перелік документів, що подаються претендентом, а також інші деталі конкурсу — за посиланням: https://bit.ly/3DKrW2A

Пакет документів слід надсилати у паперовому вигляді за адресою: вул. Грушевського, 7, м. Київ, 01601, та копію в електронному вигляді на kadru.moz@ukr.net.

Строк подання пропозицій — до 06 грудня 2021 року включно.

Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» (ЦГЗ) — заклад охорони здоров’я, що відповідає за збереження і зміцнення здоров’я населення, соціально-гігієнічний моніторинг захворювань, епідеміологічний нагляд і біологічну безпеку, групову та популяційну профілактику захворюваності, боротьбу з епідеміями та стратегічне управління у сфері громадського здоров’я. 

Центр виконує лікувально-профілактичні, науково-практичні та організаційно-методичні функції у сфері охорони здоров’я з метою забезпечення якості лікування хворих на соціально небезпечні захворювання, зокрема ВІЛ/СНІД, туберкульоз, наркозалежність, вірусні гепатити тощо, запобігання захворюванням у контексті розбудови системи громадського здоров’я. 

Leopolis.news