На Львівщині триває проєкт «Експедиція громад: фокус на туризм як шлях до економічного розвитку»

https://leopolis.news/post/53697/na-lvivshchyni-tryvae-proekt-ekspedyciya-gromad-fokus-na-turyzm-yak-shlyah-do-ekonomichnogo-rozvytku

24/11/2021

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА.

В межах проєкту, станом на 24 листопада, здійснено 9 виїздів в громади. Серед яких Червоноградська, Бібрська, Бориславська, Щирецька, Оброшинська, Пустомитівська, Дрогобицька, Золочівська, Поморянська, Солонківська, Сокільницька, Сколівська, Східницька територіальні громади.

Завтра, 25 листопада, відбудеться чергова зустріч з Тростянецькою, Новороздільською та Миколаївською громадами. 

Станом на сьогодні, в проєкті взяли участь понад 50 представників туроператорів, екскурсоводів та гідів-перекладачів. Долучилися 47 представників туристичного бізнесу в громадах, а також відбулося впровадження туроператорами нових туристичних локацій, маршрутів. Зокрема: PARK 3020, «Казкові поля», ранчо «Скрабова Гора», «Аптека - музей Йогана Зега», «Карпатська хата» в Бориславі, туристично-відпочинковий комплекс «Липова долина» та етнокомплекс «У дворі».

 Під час проєкту створили «дорожні карти» з розвитку туризму у громадах, ідеї для подорожей, нових туристичних пропозицій, а також збільшення туристичних потоків та налагодження контактів співпраці між туристичними операторами та локальним туристичним бізнесом.

Нагадаємо, 3 березня від Львівської облдержадміністрації розпочався проєкт «Експедиція громад: фокус на туризм як шлях до економічного розвитку».

Учасниками проєкту є туроператори, екскурсоводи, гіди-перекладачі, представники туристичного бізнесу громад, працівники музейних установ, туристично-інформаційних центрів, а також керівництво Львівської облдержадміністрації та голови громад.

Стати учасником експедицій у складі експертної групи з питань розвитку туризму, курортів та рекреації ви можете за посиланням.

Leopolis.news