Регіонал Шурма став заступником голови офісу президента Зеленського | Блог Ростислава Новоженця

https://leopolis.news/post/53718/regional-shurma-stav-zastupnykom-golovy-ofisu-prezydenta-zelenskogo--blog-rostyslava-novojencya

24/11/2021

 

Р.Шурма в ОПУ відповідатиме за економічний блок питань і начебто має певний досвід. З 2012 по 2019 рр. він працював генеральним директором ПАТ «Запоріжсталі». Але відомо, що Запорізький металургійний комбінат входить у «Метінвест Холдинг», який перебуває у власності олігархів Р.Ахметова та В.Новинського. Тобто на словах В.Зеленський начебто бореться з олігархами, а на ділі призначає їхніх людей на важливі посади в державі.

Проте, перебуваючи на посаді генерального директора, Р.Шурма водночас виконував обов’язки голови Запорізької обласної організації проросійської партії «Опозиційний блок», чиї політичні погляди цілком збігалися з інтересами власників меткомбінату. Попередньо Р.Шурма пройшов проросійський вишкіл у Партії Регіонів та з 2010 по 2015 рр. був депутатом Донецької обласної ради (фракція ПР). І схоже водночас Р.Шурма  проходив відповідний інструктаж, навчаючись з 2011 по 2012 рр.  в Московській школі управління Сколково”. Тобто на словах В.Зеленський начебто бореться з російськими впливами в Україні, адже ж Росія – агресор, а на ділі призначає проросійських політиків  на важливі посади в державі.

Але яблуко від яблуні недалеко падає. Ростислав Шурма є сином колишнього одіозного народного депутата від Партії регіонів Ігоря Шурми, який має ще довший послужний список у проведенні проросійської діяльності в Україні. З 2001 по 2003 рр. І.Шурма очолював Львівську обласну організацію партії СДПУ(о), відомої в народі, як “обрізані”. Був депутатом ВРУ з 2003 по 2006 рр. Головою СДПУ(о) у ті часи був майбутній кум В.Путіна Віктор Медведчук, першим заступником якого з 2007 по 2008 рр. був згаданий Ігор Шурма. Згодом І.Шурма побував і заступником у міського голови Харкова українофоба М.Добкіна. Бувши нардепом у 2014-2019 рр. І.Шурма публічно нехтував вшануванням пам’яті жертв Голодомору і категорично відмовлявся визнавати  РФ агресором, а ЛНР/ДНР терористичними організаціями - багаторічна співпраця з В.Медведчуком таки далася взнаки. Тобто, на словах В.Зеленський наче б то бореться з В.Медведчуком, а на ділі призначає людей В.Медведчука на важливі посади в державі. Скажете, що діти не відповідають за злочинні дії своїх батьків? Але діти продовжують справи своїх батьків. Який батько - такий син!

А тим часом Ростислав Шурма приступив до виконання обовязків на посаді заступника голови Офісу Президента України та поповнив єврейське лобі в державних органах влади.

Ростислав НОВОЖЕНЕЦЬ