logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
2 ...

На Левандівці підрізали чоловіка, нападника затримали (ФОТО)

25-11-2021 18:0811250

На Левандівці підрізали чоловіка, нападника затримали (ФОТО)

Сьогодні вночі інспектори роти ТОР Олександр Демчина, Дмитро Дошак та Володимир Куприянчик отримали виклик на вулицю Повітряну (Левандівка) де, зі слів заявниці, її співмешканець отримав ножове поранення.

 

Як інформує патрульна поліція Львівської області, 31-річна жінка додала, що у нього відбувся конфлікт з іншим чоловіком, який переріс у бійку, внаслідок якої і отримав поранення.

Інспектори роти тактико-оперативного реагування надали домедичну допомогу 32-річному львів'янину, який лежав в калюжі крові між 2 та 3 поверхом на сходовій клітці.

Вони розрізали його одяг і побачили під лопаткою три проникаючих поранення та набряк. Поліцейські наклали оклюзійну наліпку на рану та перевели пораненого в стабільне бокове  положення і контролювали його стан  до приїзду медиків.

Тим часом, паралельно, ТОРівці шукали нападника. Маючи його описи вони обстежили прилеглі території і виявили неподалік схожого чоловіка. У 37-річного львів'янина були руки в плямах схожих на кров.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Чоловіка затримали за ст. 208 (Затримання уповноваженою особою) КПК України.

Суд має визначити міру запобіжного заходу. Попередня кваліфікація події за ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) ККУ.

Потерпілого шпиталізували до реанімації.

 

 

Leopolis.news