У Львові закрили Будинок вчених після скандальної вечірки блогерів

https://leopolis.news/post/53985/-u-lvovi-zakryly-budynok-vchenyh-pislya-skandalno-vechirky-blogeriv

29/11/2021

Про це повідомив перший заступник міського голови, заступник керівника міської комісії ТЕБ і НС Андрій Москаленко, передає пресслужба Львівської міської ради.

 «Закінчилось засідання міської комісії ТЕБ і НС, де ми розглядали випадок, що трапився 27 листопада: у Будинку вчених під час проведення події було порушено низку карантинних норм. Ми живемо зараз у «червоній» зоні і «червона» зона має низку вимог. Відповідно, складено ряд протоколів. За результатами заслуханих сьогодні доповідей, комісія ТЕБ і НС прийняла рішення призупинити господарську діяльність Будинку вчених у зв’язку з порушенням карантинних вимог. За годину-півтори документ буде підписано та передано на виконання у Будинок вчених», - зазначив Андрій Москаленко.

Посадовець також наголосив, що проводити подібні заходи у День пам'яті жертв Голодоморів – дуже низько. «Ми можемо аналізувати, як цю ситуацію комунікують львів’яни та всі, хто дізнався про це. Я думаю, тут в усіх одна позиція: такі речі не мають права відбуватися в сьогоднішній час», - додав Андрій Москаленко.

Нагадаємо, 27 листопада, у День пам'яті жертв Голодоморів у львівському Будинку вчених, українські блогери влаштували гучну вечірку.

Як повідомляє ТСН, у  Львові відомий блогер-мільйонник Олександр Заліско організував гучне святкування свого 29-річчя. Він влаштував розкішну вечірку з елементами еротики у міському Будинку вчених. Але так сталося, що день її проведення співпав з Днем вшанування пам’яті жертв Голодоморів, що й стало приводом невдоволення українців.

Leopolis.news