Зеленський досі не знає, хто є ворогом України?!

https://leopolis.news/post/5410/zelenskyy-dosi-ne-znae-hto-e-vorogom-ukrany-

05/08/2019

Виходить, В.Зеленський не переконаний в тому, що Російська Федерація є ворогом України: окупувала частину української території і ось уже шостий рік веде проти нас війну. Недарма, все оновлене керівництво СЗРУ сформоване виключно з етнічних росіян: Владислав Бухарєв – голова, Валерій Євдокімов і Катерина Сляднєва – заступники голови. Абсурд чи цілеспрямована політика? Чи можливо собі уявити аби, скажімо, під час Другої світової війни у радянській контрозвідці керували німці?

Але Володимир Зеленський лише продовжив проросійську кадрову політику свого попередника Петра Порошенка. Тоді у Службі зовнішньої розвідки України також керували одні росіяни: Єгор Божок, Ігор Разінков, Віктор Гвоздь. При В.Януковичу СЗРУ також очолював росіянин Григорій Ілляшов. Були росіяни в керівництві СЗРУ і за інших президентів, зокрема, В’ячеслав Абрамов і Олександр Шарков. Тому, нічого дивуватися «віроломній» війні Росії проти України.

Водночас, В.Зеленський не гребує російськими кадрами і на інші посади. Так, новообраним Президентом призначено росіян на наступні посади: Сергій Борзов – керівник Державного управління справами, Олексій Данілов – заступник секретаря РНБОУ, Олексій Дніпров – керівник Апарату Офісу Президента України, Сергій Трофімов – перший заступник керівника Офісу Президента України, Іван Баканов – перший заступник голови СБУ, начальник ГУ по боротьбі з корупцією та оргзлочинністю, Михайло Федоров, Ігор Новіков – радники Президента України, Юрій Гусєв – голова Херсонської ОДА (і це на кордоні з окупованим Кримом!), Сергій Ходунов – начальник управління СБУ в Черкаській області (Шевченків край!).

Всі ці призначення росіян у воюючій з Росією Україні Президент Володимир Зеленський здійснив лише за два місяці перебування на посаді, будучи обмеженим у своїх повноваженнях через відсутність нового парламенту та уряду. А що буде далі, коли у Президента будуть повністю розв’язані руки?

Ростислав НОВОЖЕНЕЦЬ, для Leopolis.news